Kadın Dünyası

2019 Yaz Sezonuna Özel Kombin Önerileri

2019 Yaz Sezonuna Özel Kombin Önerileri

 

Yaz sezonunun açılmasıyla tüm kadınların dolapları için alışveriş koşuşturması başladı. Yeni sezonda yeni kombinler ve dolaplarını yeni ürünlerle doldurmak isteyenler için çok şık ve özel kombinler bu sezon öne çıkıyor. Trend parçaları seçerek yaz sezonunda dışarı çıkarken, işe giderken kolayca ve hızlı şekilde pratik kombin yapabilirsiniz.

Bu sezon yaz sıcakları nedeni ile yine tişörtler, sandaletler, jean etek ve şortlar oldukça moda. Kadınlar tarafından en çok tercih edilen ve talep görülen ürünler ve modelleri yaz sezonu genellikle neon ve parlak renklere sahip. Açık renkler doğayla uyumlu bir şekilde seçim yapılabilir. En çok karşımıza çıkacak ürünler arasında yine renkli jean pantolonlar, renkli terlik ve bu sezon çok trend olan şeffaf ayakkabı modelleri oldukça fazla modele sahip. Aksesuarlar bu sezon çok renkli ve canlı tonlarla kombine ederek kullanılmalı. Renkli gözlük modelleri, ışıltılı çantalar ve takılar revaçta.

Yaz Sezonu En Trend Kombinler Nelerdir?

Yaz sezonu çiçeklerin açtığı doğal hayatın çok önemli olduğu bir mevsim olarak görülüyor. Doğal hayatta bulunan tonlar renkler bu sezon yine çok moda. Özellikle gökyüzü mavisinin her tonu bu sezon beyaz jean pantolonlar ile gökyüzü mavisi tişörtler kombin edilebilir. Hasır terlik sandalet modelleri bu sezon çok öne çıkan trend parçalardan tüm elbise ve diğer yaz parçalarıyla çok kolay kombin edebilirsiniz.

Güneşin Tonları İle Kombinler

Güneş yazın en belirgin özelliği taşıyor. Bu sezon yine güneşin tüm tonlarını giyim ürünlerinde göreceğiz. Öne çıkan renkler ve kombinler;

  • Hardal sarısı, sarı, limon sarısı gibi tonda tişört veya elbise modellerini yine jean mavi kot şort modelleri ile çok şık tasarıma sahip olabilirsiniz.
  • Mavi renkli cam gözlükler takarak kombini uyumlu hale getirmek mümkün.
  • Hardal sarısı geçişleri barındıran elbise modelleri yaz sezonu genellikle kadınlar tarafından en çok tercih edilen renklerden.
  • Mor ve lila elbiseler ile hasır dolgu topuk ayakkabı modelleri ile cool ve spor şık model olunabilir.
  • Turuncu ve ateş kırmızı tonları bu sezon çok trend. Turuncu ipek saten kumaşı gömlekler ile beyaz kot pantolon modelleri adeta göz kamaştıracak.

Tüm renkleri kullanmaktan kaçınmayın. Yaz sezonu kombinleri doğanın tüm renklerini taşıyor…

Facebook Comments Box

Admin

KadınOnline Kurucusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu