Magazin Dünyası

Egeli gençler yeni döneme Atiye ile “Merhaba” diyecek

Ege Üniversitesinde yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte kampüs öğrencilerle doldu. Öğrencilerin yeni döneme adaptasyonunu hızlandırmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde “Ege’ye Hoş Geldin Şenliği”, 5 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Şenlikte sevilen sanatçı Atiye, Egeli gençlerle buluşacak.

 

Öğrencilere sıcak bir karşılama yapmak istediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Uzun bir yaz döneminin ardından öğrencilerimizle tekrar buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Üniversite üst yönetimi olarak bu sevincimizi bir şenlik havasına büründürmek istedik. Öğrencilerimizin yeni akademik yıla daha motive şekilde başlamaları adına ‘Ege’ye Hoş Geldin Şenliği’ni düzenliyoruz.  Şenlik kapsamında gün içerisinde pek çok eğlenceli etkinlik yapılacak. Ben de öğrencilerimizle bir araya gelerek onların şenlik coşkusuna ortak olmaya çalışacağım. Akşam saatlerinde de sevilen sanatçı Atiye sahne alacak. Tüm öğrencilerimizi şenliğimize bekliyorum” diye konuştu.

 

Gün boyu eğlence

 

Dolu dolu bir programla gerçekleşecek olan şenlik kapsamında Ege Üniversitesi bünyesinde yer alan öğrenci toplulukları ve çeşitli firmaların stantları ziyarete açık olacak. Gün boyu devam edecek şenlikte saat 10.00’da Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, öğrencilerle buluşacak. Oyun alanları ve yarışmalarla öğrencilerin doyasıya eğleneceği şenlikte Biz Bize Show, amatör müzik guruplarının konserleri ve EÜ Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan The Rocktors grubunun konseriyle öğrenciler coşacak. Akşam saat 21.00’de, Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı Otoparkında kurulacak sahnede sevilen sanatçı Atiye, Egeli gençlerle birlikte şarkılarını seslendirecek. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Facebook Comments Box

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu