Magazin Dünyası

Astellas Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Şeyma Bahşi Oldu

2020 yılından bu yana Astellas Singapur & Malezya Genel Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren ve sağlık sektöründe 22 yılı aşkın deneyime sahip olan Şeyma Bahşi, Astellas Türkiye’nin yeni Genel Müdürü oldu.  

Yenilikçi bilimi toplum için değere dönüştürme vizyonuyla sağlık alanında değişimin öncüsü olarak faaliyet gösteren Astellas İlaç Türkiye’de üst düzey bir görevlendirme gerçekleşti. 2020 Temmuz ayından bu yana Astellas’ta Singapur & Malezya Genel Müdürü olarak görev alan Şeyma Bahşi, 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla Astellas Türkiye Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Bahşi, yeni görevinde Uluslararası Pazarlar Liderlik Ekibi’nin bir üyesi olarak Astellas Uluslararası Pazarlar Bölge Başkanına bağlı çalışacak. 

 

Şeyma Bahşi Kimdir?

2016 yılında Astellas Türkiye’ye Satış Direktörü olarak katılan Şeyma Bahşi, Türkiye’deki görevi boyunca dört tedavi alanında satış takımlarına ve ticari mükemmellik ekibine liderlik etti. 2020 yılında Astellas Singapur & Malezya Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bahşi, stratejik inisiyatiflerin başarı ile hayata geçirilmesi ve organizasyonun büyümesine katkı sundu. Singapur & Malezya organizasyonu için kapsamlı ticari strateji ve yol haritası oluşturan Bahşi, iki ülkedeki yapının birleşmesi ve organizasyonunun transformasyonuna liderlik etti. Tüm ticari faaliyetleri yöneterek gelir ve karlılığın önemli derecede artmasını sağladı. 

Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü’nden lisans, Galatasaray Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip olan Bahşi, Astellas’a katılmadan önce Merck, Abdi İbrahim ve Eczacıbaşı İlaç’ta çeşitli ticari görevlerde edindiği 22 yılı aşkın bir sektör deneyimine sahip.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Facebook Comments Box

Admin

KadınOnline Kurucusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu