Güzellik Sırları

2021 Bahar Ayları İçin Parfüm Önerileri

2021 Bahar Ayları İçin Parfüm Önerileri

Şüphesiz en güçlü duyuların başında koku gelmektedir. Bu nedenle hemen herkes çevresindekilerin koku hafızalarında kendileri ile yer edecek kokular kullanmayı önemsemektedir. Siz de kendinizi ait hissedeceğiniz yeni koku arayışındaysanız paylaşacağımız parfümlere şans vermenizi tavsiye ederiz. 2021 yılının en yeni ve en dikkat çeken parfümleri arasında, ilkbahar aylarına aroma katacak kokuları sizler için listeledik. Listede yer alan kokuların notalarına bir göz atıp kendi favori notalarınıza en uygun olanı kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

On the Beach – Louis Vuitton

Baharda yaz günlerini erkenden getirmenize yardım edecek bir kokuya hayır diyemeyeceğinize eminiz. Tazeleyiciliği ile öne çıkan bu parfüm, neroli ve Japon turunçgili olan yüzü gibi farklı narenciye notalarını, pembe biber, biberiye ve kekik gibi aromatik bitkilere ait notalar ile harmanlayarak sizi güneşli bir günde sahil kıyılarına götürecek.

Delina La Rosée by Parfums De Marly

Türk gülleri kullanılarak hazırlanan bu çiçek kokulu parfümün notalarında ayrıca şakayık, armut ve lici de yer alıyor. Ultra feminen ve zarif bir koku isteyenler için oldukça ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. Muhteşem kokusunun yanı sıra tasarlanan şık şişesi için söylenecekler oldukça fazla.

Diptyque Orphéon

Bu koku Orphéon adını, Diptyque’nin Paris’te yer alan ilk butiğinin yanındaki bardan almaktadır. Seksi ve bir o kadarda etkileyici bir parfüm istiyorsanız, çiçeksi ve odunsu notaların ahengi ile üretilmiş bu kokuyu rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Notaları arasında ise ardıç, yasemin, sedir ve tonka fasulyesi yer alıyor.

Bvlgari Dolce Estasi                  

Bvlgari Dolce Estasi İtalya hamur işlerinin muhteşem tatlarını anımsatan sakinleştirici ve pudralı bir çiçek olarak hayat buluyor. Notalarında misk, İtalyan turunçgilleri ve bambulotu yer alıyor. Bvlgari’nin yepyeni koku koleksiyonunun bir üyesi olan Allegra’ya ait parfüm, tamamen kişiselleştirilebilir kokunuzu tasarlayabilmeniz için birbirleri ile harmanlanma imkanı sunuyor.

Tom Ford Tubéreuse Nue

Çiçek kokularını severim diyorsanız sizi böyle alabiliriz. Parfüme en keskin notayı kazandıran koku kuşkusuz ki adını almasına da sebep olan sümbülteber çiçeği yani tuberose. Bu baskın notaya ise Timut biberi, akigalawood bitkisi ve yasemin eşlik etmekte. Miskli, hafif ve çiçeksi bu koku özelikle bahar aylarının seksapelini yukarı taşıyacak cinsten.

Valentino Donna Yellow Dream

Kokularda gülün kalıcılığı ve cazibesine hayır diyemiyorsanız bu parfüm tam da size göre demektir. Gül özlerinin beyaz misk ve İtalyan limonu ile harmanlanmasıyla hazırlanan parfüm, kışkırtıcı şişesi ile de bahar aylarında vazgeçilmeziniz haline gelecek.

Amazing Grace Jasmine by Philosophy

Neşeli ve bir o kadar temiz bir koku ile devam etmek istersek, en doğru alternatifte olduğumuzu söyleyebiliriz. Yoğun yasemin kokusunun öne çıktığı bu parfüm Hindistancevizi suyu aroması ile harmanlandığı için oldukça tatlı bir dokuya sahip. Misk ve Bergamot ile taçlandırılan koku, bahar ve yazın güneşli günlerine özel gönderilmiş bir hediye gibi.

Mediterranean Honeysuckle in Bloom by Aerin

Gerçek bir Akdeniz kokusu istiyorsanız narenciye ve çiçek tonları ile hazırlanmış bu kokuyu muhakkak denemelisiniz. İtalyan bergamotu, greyfurt ve tuberose harmanlanarak yaratılmış bu koku,  hem gece hem de gündüz için oldukça leziz bir alternatif olarak öne çıkıyor.

 

Facebook Comments Box

Admin

KadınOnline Kurucusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu