advertorial

2021 Yaz Lohusa Pijama Takımı Modelleri

2021 Yaz Lohusa Pijama Takımı Modelleri

Lohusa pijama takımlarında günümüzün en tercih edilen modelleri arasında yer alan marka ve modellerinden söz edeceğiz sizlere. Lohusa döneminde kadınların giyim konusunda hem şık hem de rahat olması en önemli konulardan biridir.

Bu dönemde yeni doğum yapan kadınlar için elbette şıklık ve rahatlık kadar, giydiği lohusa pijama takımlarının kaliteli ve bilindik marka olması da ayrı önem taşıyan bir konu haline gelmiştir. Çünkü kalite demek marka demektir. Kalitenin ve modanın birleştiği markaların giysileri tercih edilmedir.

Lohusa Pijama Modası

Bu yılın lohusa pijama modasında en trendler arasında yer alan birçok marka var. Sizler için lohusa pijama takımı alırken, bu markalardan ve markaların sunduğu konforlardan söz edeceğiz. Ayrıca bu senenin en tercih edilen lohusa pijama takımlarının renkleri konusundan da önerilerimiz olacak.

Lohusa Pijama Marka Önerileri

Sizler için liste haline getirdiğimiz, lohusa pijama marka önerilerine hayır diyemeyeceksiniz! Birbirinden şık ve kaliteli markaların buluştuğu ve modanın gözdesi olan bu isimlere göz atalım. Şık lohusa pijama takımları ile adından söz ettiren bu markalar, aynı zamanda rahatlığı da ön planda tutuyor.

Bu senenin hem şık hem de rahat lohusa pijama takım modellerinde en çok tercih edilen markalar arasında monamise, magic form, eros, miss carmen gibi tanıdık ve kaliteli markalar eşlik ediyor. Söz konusu markaların, bu sene annelerin rahatlıkla kullanabilecekleri modellerde lohusa pijama takımları tasarladıkları göz önünde bulunuyor. Bu markaların yeni sezon ürünlerini yakından incelemek isterseniz, https://www.burdagel.com/monamise ve https://www.burdagel.com/magic-form sayfalarını hemen ziyaret etmenizi öneririz.

Yeni Sezon Kumaş Modelleri

Lohusa pijama takımlarında kullanılan, kumaş türleri ise en çok tercih edilen pamuk, penye, elastan, viskon, gibi kumaşlar oluyor. Bu tür kumaşlar terletmeyen özelliklere sahip oluyor. Lohusa döneminde ister yaz mevsimi olsun, isterse kış mevsiminde olsun, kesinlikle naylon ve kalitesiz kumaştan yapılmış lohusa pijama almamanızı tavsiye ediyoruz. Markasız lohusa pijama takımları genelde kalitesiz ve naylon kumaştan yapılmış oluyor. Oysaki tanınan markalarda kullanılan kumaş türleri gayet kaliteli ve kullanışlıdır.

Lohusa Pijamalarda Renk Seçimleri

2021 lohusa pijama takımlarında bu senenin renkleri kuşkusuz açık tonlar. Açık tonlar hem şık olduğu için hem de insan psikolojisini rahatlatmaya elverişli olduğu için en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor.

Beyaz, somon, krem renkleri bu senenin en beğenilen açık renkleri arasında yer alıyor. İkinci olarak lohusa pijama takımı modellerinde tercih edilen renkler ise bordo renkler yer alıyor. Bordo asilliği ve şıklık konusunda fark yaratıyor.

Tercih edilen üçüncü renkler arasında ise mavi tonları yer alıyor. Özellikle erkek bebek annelerinin tercih ettikleri renkler mavi tonları oluyor. Mavi lohusa pijama takımları, erkek bebek anneleri için en ideal seçimlerinden biridir.
Anne ve bebek ürünleri ile ilgili en kaliteli ve en uygun fiyatları https://www.burdagel.com/ online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Lohusa Pijama Seçimlerinde Öneriler

Lohusa döneminde seçeceğiniz, lohusa pijama hem kullanışlı olmalı hem de şık olmalı. Aynı zamanda yeni doğum yapmış bir annenin kullanabileceği türden giysiler olmalı.

Bu konuda ayrıntıya girmek gerekirse, doğum yapmış bir anne tabii ki bebeğini saat başı emzirmek zorundadır, bu sebepten annenin kullanacağı lohusa pijama takımı da bir annenin bebeğini emzirmeye elverişli olmasıdır. Lohusa giysisinin ön göğüs hizasının kolayca açılıp kapanması gerekir ki, bir anne hemen uğraşmadan göğsünü açıp bebeğini emzirebilmeli.

Lohusa pijama takımlarında diğer bir önerimiz ise çok parçalı ve havalı lohusa pijama takımı seçmeniz. Çünkü yeni doğum yapan bir kadın dar elbiselerde darlanır, kendini rahat hissedemez. Yeni doğum yapan bir annenin, kendini daha rahat hissetmesi için bol ve çok parçalı lohusa pijama takımı kullanması gerekir.

Facebook Comments Box

Admin

KadınOnline Kurucusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu